Yine baz istasyonları çünkü; aşağı yukarı her mahallede mevcut ve her mahallede de kanserli çocuklara rastlamak mümkün. Bu istasyonların saçtığı radyasyonları tıp uzmanları defalarca açıkladı. En acı tarafı ise bu baz istasyonları camilerin minarelerine monte ediyorlar. Ben camimin minaresini ezan okunması için yaptırıyorum. Gerçi teknoloji ilerledi. Maaş alan müezzin merkezi sisteme ayarlıyor. Mahallede birine rica ediyor, namazı kıldırtıyor. O da maaşını tıkır tıkır alıyor. Minarelerdeki baz istasyonunu derhal kaldırmaları gerekir. Çünkü o istasyondan o mahallede ahlaksız görüntüler telefon kanalıyla yayılıyor. Nerde kaldı benim minaremden sadece ezan sesi yükselen zamanlar. Şimdi başka amaçla da kullandığından kaldırılmasında fayda vardır. Üç beş kuruş alacağız diye vatandaşın sağlıyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur.

PUROMOSYON LAR NE OLDU

Yine promosyonlar gündeme geldi. Ne zaman gündeme gelse Kırıkkale´de 25 bin emeklide bir heyecan başlar. Emeklinin üstünden bankalar korkunç paraları kasasına indiriyorlar. Devlete güvenen emekli de sadaka istemiyor ki hakkını istiyor. Amma en istismar edilen yine emekli oluyor. Kimse doğru dürüst bilgi vermediği için arada bankalar geçiniyor. Bu işi en iyi siyasiler kullanıyor. Sizin hakkınızı kimseye gasp ettirmeyiz diyerek, oy dergiciliği yapıyorlar. 20 seneden bu yana bankalar bu paraları vermek istiyor ama kimsede çıkıp tamam verelim demiyor. Topu birbirlerine atıyorlar, inşallah bu işi hallederler de 25 bin emeklinin yüzü güler.

SÜPER EMEKLİLER

Birde 30 binin üzerinde süper emeklimiz var. Bu kişileri devlet o kadar güzel kandırdı ki ellerinden 4.200 liralarını aldı. 2 ay maş verdi, sonrada dondurdular. O zamanlar Yaylacık mahallesinden 130 metre kare ev alıyorlardı. Emekli maaşını komple yatırıp emekli olmuşlardı. Şimdi ise mağdurları oynayan 30 bin süper emekli var. Bunların haksız yere mağduriyeti giderecek kimseler yok mu, diye kara kara düşünüyorlar. Millet vekillerden bu konuda yardım bekleyen 30 bin süper emeklimiz var.

ARGOYA GEÇİT YOK

Toplum içinde argo kelime konuşulduğunda bir iş yaptığını sanan ahmaklara sözüm. Sevildiklerini sanarlar hâlbuki gözden düştüklerinin farkında bile değiller. İlimizde kadınların çoğunluk olarak faaliyet gösterdiği Dernek ve topluluklar harekete geçerek Güzel ağız, Güzel yürek, Güzel toplum, Adı altında yeni bir çalışma başlatıldı. Çalışma toplumumuz açısından işlenirse çok güzel olacak gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü Kırıkkale sosyal yardım derneği Gençlik projeleri kapsamında herkes ağzını fırçalayıp sağda solda küfürlü konuşmadan temiz topluma hizmet etmiş olacak.