Bir şehit daha gönderdik cennete  utkumuz durdu kafamız iflas etti şehit haberlerini duya duya  bu gün Yusuf ALSNCAK  Kardeşimizi hakka uğurlarken duygu dolu anlar yaşadı Kırıkkale halkı nasıl yaşamasın ki 187 gencecik çocuklar hayatının baharında peygamber efendimizin komşusu oldular tabi bu mertebe herkese nasip olmaz Allah tahsilatını af etsin. Şehit in annesi tabut başında çırpınıyor diğer bir yakını ise ağlama sen ağlarsan o köpek sürüleri sevinir o köpekleri sevindirmeyelim diye teselli ediyordu nasıl çırpınmasın aslan gibi fidanı gidiyor törende bir eksiklik mi var bir türlü anlayamadık sanki cenazeyi kaçırırcasına hemen cenaze arabasına koyuyorlar şehidi diğer yandan meydanda Kırıkkale halkı bekliyor bir helallik vermek için ama maalesef olmuyor  eskiden şehit için kortej yapılırdı binlerce insan salavat getirerek   şehitte son görevini yapardı

ALO 171 SİGARA TUZAĞI

Biliyor muydunuz aranıyorsunuz sizi davet ediyorlar ve sizinle görüşüyorlar bir çeşit psikolojik tedavi. Öneriyorlar ve vücut direncinden bahsediyorlar, nikotin isteğine iradenizin  yenildiğini ve bunu aşmanız gerektiğini söylüyorlar. Evet  sonra size bir ilaç kullanmanızı ve bunun sonunda sigarayı  kesinlikle bırakacağınızı söylüyorlar ve reçeteyi yazıyorlar . Eczaneye gidiyorsunuz SSK lı olduğunuz için ilacı alabileceğininiz  sanıyorsunuz SSK ilacı vermiyor  ilacın bedeli 195 tl biraz araştırmak lüzumumu hissediyorsunuz  ve ilacı Türkiye´ye getiren ve satan kişinin kim olduğunu öğreniyorsunuz  şaşırıp kalıyorsunuz  Ahmet Burak Erdoğan ismi çıkıyor ne güzel bir kazanç taktirini sizlere bırakıyorum bir Allahlın kulu bırakmış değil keşke bıraksa da helal olsa.

KADIN CENAZE TAŞIRMI

Bir kere kadın bizi doğuruyor20 yaşına kadar altımızı üstümüzü topluyor yetmez gibi evlendiriyor bir kadına teslim ediyor o kadın hem çalışıyor hem de çocuk veriyor hem bize kadınlık analık ediyor değil cenazeyi kadın omuzunda dünyayı taşıyor. Biz adamlığı bile yapamayıp döğüp sövüp  her türlü kötülüğü yapıyoruz hatta öldürüyoruz  Kadına cenazeyi kaldıramaz gömemez  dokunamazsın diyoruz. Önce adam olalım önce biz öğrenelim sonra kadının ne yapmasını öğretmeye çalışalım

BABADAN  KALAN  MAL İÇİN

Babadan kalan mal için kardeş kardeşi yiyip bitiriyor aksini düşünen olduğunu düşünemiyorum çükü kardeşine bağışlasa bile eşi tarafından tahrik ediliyor kardeş kardeşle küsü yo bir sürü huzursuzluk lar çıkıyor. Bu sıkıntılar ortada iken birde Kürdistan kurmak için toprak istiyorlar bu kardeşler bir araya gelir o toprağı isteyenin  anasını beller.

SON VİRAJ

Kırıkkale spor bu hafta son viraja giriyor şampiyonluğu belirleyecek olan maç için toplantı üstüne toplantı yapılıyor valimiz güvenlik toplantılarını titizlikle yürütüyor bu arada takımın morali bir hayli yüksek teknik heyet bütün ayrıntılarını gözden geçiriyor maçı kazanacaklarına inanıyorlar diğer yandan Yozgat seyircisi maça girmek istiyor tabii hakları yalnız aldığımız bilgilere göre boş durmayacaklar bunun da tedbirleri alınmıştır Türkiye´nin sayılı taraftarı olan Kırıkkale spor taraftarlar dernekleri sahada sadece takımlarını desteklemek olacak her hangi bir olaya kesinlikle müsaade etmeyecekler bunun bilincinde Kırıkkale spor bu taraftarların yavrusudur yavrusuna zarar vermeyecektir tek amaçları maçı kazanmak olacaktır ve kazanacaklardır.