Pazar günü Afyon´da düğünümüz vardı. Kına gecesini yapıp pazar günü de gelinimizi aldık Kırıkkale´ye döndük. Gece biraz geç geldik ama gelin arabasını 4 yıldan bu yana bekleyen düğün sahipleri muhteşem bir şekilde havai fişeklerle dakikalarca kutladılar. Gece geç saatlerde Kırıkkale´ye ulaştık. Kırıkkale´ye girişte emniyetin eskort eşliğinde şehre girişi muhteşemdi. Belediyenin havai fişek gösterisini kaçıranlar için büyük bir eksiklik olduğunu zannediyorum. Belediyenin bu görevini yerine getirdiğine inanıyor ve kutluyorum. Evet Kırıkkalespor şampiyon oldu. Esas iş sil baştan yeniden başlıyor. Yeni gelin için nikah merasimi düğün masrafları yeniden başlayacak. Bu masrafları şehir üslenecek mi? Takımı bir üst kümeye öyle veya böyle çıkarttılar, kendilerini kutluyorum. Kulübün hemen kongreye gitmesi lazım. Yeni yeni talipler çıkacak, eskisi gibi ilanla kulüp başkanı aramayacağız. Hazır şampiyon olmuş bir kulüp var hem de borçsuz harçsız bir takım. Bu takım şampiyon oldu ama birde bunun başında olan bir kişi vardı birde onu dinleyelim. Mürsel Öcal, 'Çok yorulduk. Bu ekip işidir. Ekip ile inandık, her şeye göğüs gerdik ve başardık. Bundan sora da göğüs gereceğiz. Türk Metal´in olduğu yerde her zaman başarı vardır. Sözünde durur ve başarı kendiliğinden gelir. Bundan sonra her şey profesyonel olacak. Maçlara girişler paralı, deplasmana gidecek taraftar paralı gidecek, işte sıkıntı burada başlıyor. Öcal bu sıkıntıların da üstesinden geliriz bakalım bir kongremizi yapalım. Yeni yönetim belirlensin ve hedefimizi  ortaya koyalım.'

KREDİLER AYAK ALTINDA

Yeni bir yöntem çıktı, kredi isteyene anında kredi. Kırmızı çizgide yeseniz krediniz hazır diye yerlere ilan yapıştırmışlar bu neyin nesi .İnsana  bir tuzak mı kimse bir şey bilmiyor, reklama giren bir olay. Belediye bu işlere bir bakarsa iyi olur. Vatandaş bu konuda bilgi sahibi olur. İlan konusunda büyük mağazalar tabela vergisi ödemeden büyük tabelalarını reklam amaçlı asıyorlar. Bir berber tabelası için belediye ilan parası alıyor, benim küçük esnafımda ödüyor. Büyük firmalar kimsenin haberi yok diye ilan parasını ödüyor mu? merak  ediyorum. İlan reklam tabi ki belediyenin bir geliri, bunları gözden kaçırmaması lazım.

BABANIN EVLAT SEVGİSİ

Evladım seni çok göresim geldi. Baba, çok işim var. Evladım seni arıyorum bir türlü ulaşamıyorum. Baba toplantım var .Evladım seni yemeğe bekliyorduk. Baba Arkadaşlarla önceden yaptığımız program var. Evladım bir sesini duyum dedim. Babacığım şimdi kapatmak zorundayım ben seni sonra ararım. Evladım seni ne zaman göreceğim. Baba çok işim var bir ara uğrarım. Evladım dün gece rüyama girdin iyi misin. İyiyim baba iyiyim şimdi araba kullanıyorum seni sonra ararım. Evladım ne zaman arasam işim var, yorgunsun seni çok özledim ne zaman görüşeceğiz? OFFF… BABA YA……..”””””Bir zaman sonra telefon açar babasına telefonu açan babasının komşusu. Babamla görüşeceğim çok işim olduğunu bildireceğim gelemeyeceğimi bildirecektim. Babanız dün gece vefat etti. Son sözlerinde evladım şimdi iş toplantısındadır onu rahatsız etmeyin, beni toprağa siz verin ve hakkınızı helal edin dedi. İşte evlat sevgisi bu olmalıdır. YİNEDE EVLADIM DİYOR.