Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 Haziran tarihinde kent merkezinde yoğun bir denetim gerçekleştirdi. Bankalar ve Osman Tiryaki Caddeleri üzerinde bulunan umuma açık işyerlerine yönelik yapılan denetimlerde, birçok işletme ve araç incelendi. Denetimler kapsamında 297 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapıldı. Bu kontroller sonucunda herhangi bir olumsuz duruma rastlanmazken, trafik kurallarına uymayan sürücüler de gözden kaçmadı. Cadde üzerinde park ve trafik ihlali yapan 6 araca toplamda 4 bin 140 lira idari trafik cezası kesildi.

Denetimlerde ayrıca, 7 işletmenin evraklarında eksiklik tespit edildi. Bu işletmelere gerekli yasal işlemler uygulanarak eksikliklerin giderilmesi talimatı verildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi. Yapılan açıklamada, kent genelinde düzen ve disiplinin sağlanması adına bu tür uygulamaların önemine dikkat çekildi.

Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi? Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi?

Haber: Burak Can

Kırıkkale'de Denetim; 297 Şahıs Kontrol Edildi, 6 Araca Trafik Cezası Kesildi (1)Kırıkkale'de Denetim; 297 Şahıs Kontrol Edildi, 6 Araca Trafik Cezası Kesildi (2)Kırıkkale'de Denetim; 297 Şahıs Kontrol Edildi, 6 Araca Trafik Cezası Kesildi (3)

Muhabir: burak can