Bahşılı´da 35 yıllık sorun çözüldü

 

21 özel genç bir günlüğüne asker oldu
21 özel genç bir günlüğüne asker oldu
İçeriği Görüntüle

Bahşılı ilçesinde 35 yıldır yapılmayan ve kronik hale gelen kanalizasyon hattı Recep Zafer Tekin´in Bahşılı Belediye Başkanlığı döneminde yapıldı.

 

SORUN ÇÖZÜLDÜ

35 yıldır yapılmayan ve kronik hale gelen kanalizasyon hattı Recep Zafer Tekin´in Bahşılı Belediye Başkanlığı döneminde yapıldı. Vatandaşlar çok teşekkür etti. Uzun yıllardır foseptik çukuruna kanallarının aktığını, yaz aylarında çok pis koku olduğunu ve rahatsız olduklarını dile getiren Murat Özbek , “Söylemelerimize rağmen şimdiye kadar kimse ilgilenmedi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Başkan Recep Zafer Tekin´den talep ettik ve kış gününe rağmen hemen kanalizasyon hattımızı çekti” dedi. Başkan Tekin´in talimatı ile Belediye ekipleri sorunu çözmek için çalışma yürüttü. Ekipler vatandaşların şikayetini ortadan kaldırırken, teşekkürü de hak ettiler. Haber: Ayşe Soysal

Muhabir: Manşet Gazetesi