Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yahşihan Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, 'Anormal Normaller' adlı tiyatro gösterisi ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kırıkkale Kültür Merkezinde sahnelenen oyun, katılımcılardan tam not aldı.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Gençlik Merkezi tiyatro topluluğunun başarılı oyunculuk performansları, gösteriyi izlemeye gelenler tarafından büyük beğeni topladı. İzleyiciler, hem güldükleri hem de düşündükleri bu keyifli anların tadını çıkarırken, oyuncuların sahnedeki enerjisi ve yetenekleri alkış topladı.

Etkinlik sonunda, tiyatro topluluğunun gösterdiği performans için tebriklerini ileten katılımcılar, bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesini talep ettiler. Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen bu başarılı etkinlik, gençlerin sanata olan ilgisinin ve yeteneklerinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Yahşihan Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, 'Anormal Normaller' adlı oyunla Kırıkkale'de sanatseverlere keyifli bir gece yaşatırken, bu tür etkinliklerin devamının geleceği mesajını da verdi. Kırıkkale Gençlik ve Spor il Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yahşihan Gençlik Merkezi Tiyatro topluluğu "Anormal Normaller" adlı eseri Kırıkkale Kültür Merkezinde sergileyerek, izleyicilere keyifli anlar yaşattı” notunu düştü.

Haber: Burak Can

Kırıkkale’de 'Anormal Normaller' Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni Topladı2Kırıkkale’de 'Anormal Normaller' Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni Topladı4Kırıkkale’de 'Anormal Normaller' Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni TopladıKırıkkale’de 'Anormal Normaller' Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni Topladı1

Muhabir: burak can