Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği ve huzuru için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, kent genelinde bulunan okulların çevresinde önleyici çalışmalarını sürdürüyor. Okul çevresinde öğrencilerin güvenliğini sağlayan polis ekipleri, hem bölgedeki vatandaşlara yönelik GBT sorgulaması yapıyor, hem de sürücülere yönelik sorgulamalara devam ediyor.

Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi? Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi?

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla okul çevrelerindeki önleyici çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

Haber: Burak Çalışkan
 

Polis Ekiplerinin, Okul Çevresindeki Çalışmaları Sürüyor (4)Polis Ekiplerinin, Okul Çevresindeki Çalışmaları Sürüyor (2)Polis Ekiplerinin, Okul Çevresindeki Çalışmaları Sürüyor (3)Polis Ekiplerinin, Okul Çevresindeki Çalışmaları Sürüyor (1)

Editör: Burak Çalışkan