Ankara'nın önemli firmalarından Oskar Cafe ve Bistro onbirinci şubesini Kırıkkale Podium AVM'de düzenlenen törenle hizmete girdi. 1975'den beri hizmet veren Oskar Pastaneleri Podium Alışveriş merkezinde dualar eşliğinde görkemli bir törenle açıldı.

Büyük ilgi

Oskar pastanesi açılışına Kırıkkale'nin protokolü büyük ilgigösterdi. Başta Vali Ali Kolat olmak üzere AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ve gazete imtiyaz sahipleri ,il müdürleri vatandaşlar katıldı.

Çok güzel mekan

Kırıkkale'ye şube açmaktan mutlu olduklarını ve Kırıkkale'ye en iyi şekilde hizmet vereceklerini ifade eden Firma Yetkilisi Metin Barışkan açılış konuşmasında 'Buraya uzaktan yakından gelen çok kıymetli misafirler Ankara'nın ve gerçekten güzel bir ismi olan Oskar pastanelerinin zinciri inşallah Kırıkkale'ye hayırlı olur. Çok güzel bir mekan olmuş. Ankara'dakileri aratmayacak' diye konuştu

Ülkemizin markası

Açılışa katılan Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise 'Oskar pastanelerini buraya getiren değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Oskar sadece Ankara'nın değil. Ülkemizin bir markası. Böyle bir kaliteyi Kırıkkale'ye de kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olacaktır. Böyle bir Alışveriş merkezinin Kırıkkale'de olması güzel markaların gelmesi burada hem istihdamı artırıyor. Hem kaliteyi artırıyor. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tatlı yiyip tatlı konuşacağız inşallah.''dedi.

Zengin menü

Zengin menüsü ile hizmet vermeye başlayan Oskar pastanesi Kahvaltı, Omlet, Sahanda yumurta, Tost, Gözleme, Aperitifler, Burgerler, Soğuk Sandaviçler, Sıcak Sandaviçler, Burger, Krepler, Wrap, Fajita, Beyaz Etliler, Kırmız Etliler, Pizza, Kumpir, Adet Pasta, Tatlı, Dondurma, Soğuk İçecek, Vitamin Bar, Sıcak İçecekler