Kırıkkale Belediyesi, Çevre Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinliğe; Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, belediye personeli ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Etkinlik kapsamında Belediye Başkanı Önal ve beraberindekiler, kent merkezindeki Zafer Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Hüseyin Kahya Parkı, Meyhoş Parkı’nda çöp topladı. 

Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (9)

Belediye Başkanı Önal, yaptığı açıklamada, “Dünya Çevre Gününün anlam ve önemini hem hatırlatmak hem de yaşamak amacıyla, müdürlerimiz ve personelimizle beraber farkındalık yaratmak adına Kırıkkale’de çevre temizliği yapıyoruz. Ciddi bir katılım var. Caddeleri ve sokakları temizliyoruz. Olabildiğince vatandaşımıza çevre temizliğinin önemini hatırlatmaya çalışıyoruz. Hem de gördüğümüz noktalarda müdahil oluyoruz. Bugün epey çöp topladık. Aslında geri dönüşümünün ne kadar önemli odluğunu gösteriyoruz. Çünkü topladığımız bu malzemeler geri dönüşümde bulunan malzemeler. Geri dönüşüm aynı zamanda ekonomik katkısı ve değeri olan bir konu. Dünyada son zamanlarda geri dönüşüm ile ilgili ciddi adımlar atılıyor. Bizde Kırıkkale Belediyesi olarak ciddi çalışmalarımız var. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz, yaşadığımız kentin, coğrafyanın, bölgenin temiz tutulması her şeyden önemli. Çevremizi temiz tutalım, Kırıkkale’mizi daha yaşanabilir bir kent haline getirelim. Bizde ekiplerimizle sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Haber: Burak Can
 

Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (17)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (16)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (14)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (15)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (13)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (11)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (12)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (10)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (8)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (7)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (6)Önal Şaşırtmaya Devam Ediyor! Bu Kez De Yelek Giydi, Çöp Topladı! (1)

Editör: Burak Can