2024-2025 Futbol Sezonunda 3.Lig’de mücadeleye devam edecek olan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü başkanı, Kulüp Tesislerinde yapılan kongre sonucu belli oldu. Tek liste girilen seçimde Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman Kırıkalegücü Futbol Spor Kulübü başkanı seçildi.  

Eski Kulüp Başkanı Şeref Akbal yaptığı konuşmada, “22-33 de göreve geldiğimizde 3 komgrede görevi almıştık. 30 gün içerisinde takımımızı kurduk. Zorlu süreçte hatalarımız olmuş olabilir. Biz takımı bal ligi bütçesiyle kurduk. İlk yarıda 19 puan aldık. İlk başta transfer yasağımız vardı. Yasağı kaldırmak için çalışma başlattık. İkinci yarı Aliağa maçı sonrası kulüpten ayrılmak isteyenler oldu. İlk başta kalecimiz ayrılmak istedi. 3 aylık bir süre sonra bedava gidecekti. Biz arkadaşımızı Bodrum'a göndererek gelen para ile transfer yasağını kaldırmak istedik. Mehmet arkadaşımız gitmek istedi. Onu da gönderdik. Biz bu işlemleri kulübün menfaati için uğraştık. Hocamızla süreç için görüşme yaptık. Çankaya ya oyuncu bakmaya gitti. Atilla gerin aracılığıyla bir oyuncu ile görüştük. Hocamız karışıklık içerisinde gitmek istedi. Sonra iki hocamızla anlaştık. Takımda bu sıra bir motivasyon kaybı yaşadı. Daha sonra tribünden Yönetim istifa sesleri geldi. Bunun ardından biz futbolcunun önüne atılmış olduk. Yönetime sahip çıkılması gerekiyor. Yeni yönetim ne derse yanlarındayız” dedi.

Kulüp Başkanı seçilen Duman, konuşmasında, “Biz malum Kırıkkale'nin STK anlamında uluslararası bir arenaya çıkabilmesi için bu yönetime talip olduk. Şu ana kadar da son iki üç haftadır da bilhassa Ramazan Ayan ile birlikte yönettiğimiz süreç bugün kartopu gibi büyüdü. Kırıkkale'nin en güzide iş insanları, daha sonra yönetime girmek isteyenler Kırıkkale'nin yine tam anlamında yarı kamu olan STK'ların kıymetli başkanları, meclis başkanı, buna ciddi manada destek verdi. Bizi bu noktaya da getirdiler. Şimdi bizim eski yönetimden bilhassa Şeref Başkan'dan yapmış olduğu işlerden dolayı kendisinden ve yönetiminden Allah razı olsun. Ben hesap defterini inceledim. Sedat Başkan'ı eskiden de tanıyorum. Şu anda hiç oylamaya sunmadan yapmış bütün harcamaların eğer varsa bir borcu da kulüp başkanı olarak da bundan sonraki süreçte ödemek de bize düşer. Bu noktada ben en ufak bir soru işareti olduğunu işin doğrusu düşünmüyorum. Biz yeni yönetim olarak bu işle ilgili birinci önceliğimiz altyapı faaliyetlerinin bir an önce elden geçirilmesi. Tesisleşmenin bir an önce yani gelen sporcuların gerçekten de sporcu olarak, insan olarak yaşayabileceği yerlerin bir an önce tahsis edilmesi, son olarak da özellikle antrenman sahalarından ve stadın bu şehirde sorun çözülüp bu meselenin sportif başarılı daha sonra gelebilmesi için de bu meselenin yönetimce ve Kırıkkale halkının da destekleriyle birlikte inşallah bizim birinci vazifemiz bu olarak yola çıkıyoruz”

“Biz Kırıkkale'nin yeni yönetim olarak Kırıkkale'nin en saygın şirketlerinin bir geldiği, ve dışarıdan eleştiriler de alıyoruz. İşte futboldan çok anlamayan, paradan anlayan ticaretten anlayan insanların bir araya geldiği organizasyon gibi değerlendiriliyor ama kimse Mehmet Genç Hocamızı, bilmiyor. Mehmet Genç Başkanımız Ankaragücü'nün genel koordinatörü. Bize bu konuyla ilgili Ankaragücü'ndeki başarıyı ve diğer spor camiasında olabilecek bütün organizasyonları yönetecek akla sahip. Biz ilimle bilimle bu takım yönetmek için bir araya geldik. Kimseye dayatma yapmayacağız. Daha sonraki toplantılarımızda da bu işin nasıl yapılacağını, nasıl yapılmaması gerektiğini ve herkesin eşit bir oy toplantılarının sonuçlarını biz sürekli kamuoyuna açıklayacağız. Bizim tek bir amacımız var. Kırıkkalegücü'nün diyelim ve ismi inşallah ilerleyen günlerde de daha böyle kurumsal bir yapıyla devam edeceği için de Kırıkkale inşallah değiştireceğiz Bunu da açıklamış oldum burada. Emin olun daha kurumsal Kırıkkale isminin seksen bir il içerisinde Amedspor gibi konuşulması için başta manevi daha sonra maddi olarak emin olun biz bu işin üstesinden geleceğiz” 

“Biz Kırıkkalespor'un özellikle çocukların uyuşturucu gibi maddelerden uzaklaştırılması adına Kırıkkale'nin bir spor yuvası haline dönüştürülebilmesi için biz var gücümüzle çalışacağız. Sonuç olarak bugünün devir teslim töreninde size şunu ifade etmek istiyorum. Emin olun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ben yönetimim adına size söz veriyorum. Hiçbir zaman akçeli işler böyle üç beş kuruş para ya da ibra edilmeyen bir mali genel kurulla ilgili hiçbir zaman karşınıza gelmedim. Kırıkkalespor'un şunu unutmayın. Yıllık bütçesi bizim şirketlerimizin ve yönetimdeki bulunan diğer arkadaşlarım ve abilerimin şirketlerinin bir aylık cirosu değil. O yüzden bizim burada üç kuruşa, beş kuruşa ihtiyacı olmayan tam aksine buraya zaman harcadığımız için ticari bir kayıp yaşadığımızı ya da yaşayacağımızı özellikle bilmenizi istiyorum. Gün geldiğinde biz bu işle ilgili gerçekten inşallah amacımız başarılı olmak. İnşallah amacımız bir üst lige çıkmak. Biz altyapıyı test etmeden yeniden inşa etmeden stat sorununu çözmeden ikinci lige çıksanız birinci lige çıksanız devam eder. Biz stadlar dahil olmak üzere taraftarlarımız olmak üzere biz baştan aşağı inşa edeceğiz. Biz bu işe kurumsal girdik. Kurumsal devam edeceğiz. Kırıkkalespor'a destek verenlerden Allah razı olsun. İnşallah yolumuz bir. Yolumuz açık olsun” dedi.

Kırıkkalegücü’ne yeni sol bek! Serkan Özen imza attı Kırıkkalegücü’ne yeni sol bek! Serkan Özen imza attı

Yeni yönetimde yer alan TSO Başkanı Ahmet Varlı ise, “Ben eski başkanıma ve yönetimine, kulübün Bize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Başkanın söylediği gibi önemli olan kurumsal bir altyapıyı sağlamak. İnşallah bu dönemde bu kurumsal altyapıyı sağlayarak şehrimizin ta Çünkü spor özellikle futbol günümüzde bir endüstri, bir sanayi, bir ekonomi ve bir şehrin tanıtımı için en büyük faktör. Biz bu dönemde eğer bunu sağlarsak inşallah hem memleketimize faydalı olmuş hem Türk futboluna katkı vermiş olacağız. Tekrar buradan yeni yönetimi kutluyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Başkan adayı Adnan Duman’ın yönetim listesi ise şu şekilde; 

BAŞKAN
Adnan DUMAN - Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Ramazan AYAN - Aybimaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Remzi ÖZDER - Sinerji Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Gökhan ÜSTÜNER - Mars Motors A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet GENÇ - Ankaragücü Genel Koordinatörü
Ömer AKÇELİK - Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı
Ziya AKYÖN - Kamberoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Ahmet ERELİ - Sel Asya Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Ferhat BAŞTUĞ - Fera İnşaat A.Ş. Yönetim Kurul Başkanı
Ali DOLU - Tosunlar A.Ş. Genel Müdürü
Kadir YAHŞİ - ceo
Furkan ÖZEN - Özen Alüminyum Ltd. Şti. Genel Müdürü
Yıldırım Çiçek HACIİBRAHİMOĞULLARI - A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Ersan ZENGİN - Ezen Yapı A.Ş. Genel Müdürü

DENETİM ASİL
Ahmet VARLI - Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
Salih EROĞLU - Avukat
Öktem ÖZCAN - Tapu Müdürü

ASKF DELEGELERİ
Adnan DUMAN
Ramazan Ayan
Mehmet Genç

Haber: Burak Can
 

Muhabir: Burak Can