45 yaşındaki baba, tartıştığı iki oğlu tarafından bıçak ve nacakla öldürüldü
45 yaşındaki baba, tartıştığı iki oğlu tarafından bıçak ve nacakla öldürüldü
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale Valiliği dönemine Kırıkkaleliler tarafından sevilen Mehmet Makas, 07.01.2026 tarih ve 2026/1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Düzce Valisi olarak atandı. Atamanın ardından Makas, yoğun bir kalabalık ile Kırıkkale’den uğurlandı.

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Düzce Valiliğine atanan Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Kırıkkalelilerin de selamını iletti. Öztürk, yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Kırıkkale’mize hizmetleriyle değer katan, üreten, vatandaşımızla arasında gönül bağı kuran ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Düzce Valisi olarak atanan Sayın Mehmet Makas Beyefendi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnanıyoruz ki yapacağı çalışmalarla Düzce’de de unutulmaz bir iz bırakacaktır. Cenab-ı Allah yâr ve yardımcısı olsun” dedi.

Düzce Valisi Mehmet Makas ise yaptığı paylaşımda, “Kırıkkale’mize ve İnsanımıza Hizmette Büyük Desteklerini Daima Gördüğümüz, Bayrak ve Millet Sevdalısı Kırıkkale’mizin kıymetli Milletvekili sayın Halil Öztürk’ü Düzce’mizde misafir ettik. Hayırlı olsun ziyareti ve başarı dilekleri için müteşekkiriz. Hoş geldiler, şeref Verdiler” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Burak Can