Kırıkkale, 01-02 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yaza Merhaba Satranç Turnuvası'na ev sahipliği yaptı. Olimpik Yüzme Havuzu satranç salonunda gerçekleştirilen turnuvada, dört farklı kategoride yarışan 60 sporcu kıyasıya mücadele etti. Turnuva boyunca yaşanan renkli ve heyecan dolu anlar, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz anılar oluşturdu. Kategorilerinde dereceye giren sporcular, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi. Müdürlük, turnuvada üstün performans sergileyen tüm sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Turnuva, Kırıkkale’de satranç sporunun yaygınlaşmasına katkı sağlarken, genç sporcuların yeteneklerini sergilemeleri ve tecrübe kazanmaları için önemli bir fırsat sundu. Turnuvaya katılan sporcular ve aileleri, etkinliğin organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ettiler. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün başarılı organizasyonu sayesinde, Yaza Merhaba Satranç Turnuvası Kırıkkale'de satranç severler için güzel bir başlangıç oldu. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde, sporculara madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi.

Kırıkkale Valisi Makas’tan 15 Temmuz Şehidinin ailesine anlamlı ziyaret Kırıkkale Valisi Makas’tan 15 Temmuz Şehidinin ailesine anlamlı ziyaret

Haber: Burak can

Muhabir: burak can