Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde bozulmuş ve deforme olmuş yollarda onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bozulan ve deforme olan yol bölgelerinde asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek birim müdüründen detaylı bilgiler aldı. Başkan Önal, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şehrimiz genelinde deforme olan yollarımızda asfalt yama uygulamalarıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.

Kızılırmak’tan metrelerce uzunluğunda çıktı! Ekipler el koydu Kızılırmak’tan metrelerce uzunluğunda çıktı! Ekipler el koydu

Başkan Önal, açıklamasında yol bakım ve onarım çalışmalarının kent genelinde süreceğini ve vatandaşların ulaşım konforunun artırılmasının hedeflendiğini belirtti. Belediye yetkilileri, asfalt yama çalışmalarının planlanan program dahilinde devam edeceğini ve bozulmuş yolların hızlı bir şekilde onarılarak trafiğe açılacağını ifade etti. Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşaması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Haber: Burak Can

Kaynak: burak can