Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi? Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi?

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan Çakmak, görevinden ayrılarak, kadrosunun bulunduğu Balışeyh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine dönmüştü. Çakmak’ın ayrılığı sonrası Aydın İl Kültü ve Turizm Müdür Yardımcısı Neslihan Aktaş, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine vekaleten atandı.

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden ayrılan Erdoğan Çakmak ise yayımladığı veda mesajında, “27 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevimden ayrılmış ve kadromun bulunduğu Balışeyh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine dönmüş bulunmaktayım. Şunu belirtmeliyim ki, İl Kültür ve Turizm Müdürü kadrosunu kendim istemedim. Bu nedenle vekaletle bu görevi yürütmekteydim. Günün birinde vekalet elbet bitecekti. Sebebine gelince, mevcut kadromun özlük haklarını kaybetmek istemedim. Başka düşünce ve söylemlere mahal vermemek adına açıklama ihtiyacı hissettim . Birlikte çalışma şerefine eriştiğim Sayın Valimiz başta olmak üzere, biz devlet büyüklerimizden razıyız. Allah var etsin.” Dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Kaynak: burak çalışkan