Kırıkkale, Kurban Bayramı'na hazırlanırken, Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Çevre Sağlığı Ekipleri, kurban satış alanlarında sinek ve haşere üremesine karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye, bu çalışmalarla halk sağlığını korumayı ve bayram süresince yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Kırıkkale Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı'na hazırlık çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediyemiz Temizlik İşleri Çevre Sağlığı Ekiplerince kurban satış alanlarında sinek ve haşere üremesine karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Kurban Bayramı öncesinde yapılan bu ilaçlama çalışmaları, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini sağlamak amacıyla büyük önem taşıyor. Belediye yetkilileri, kurban satış alanlarında hijyen koşullarına dikkat edilmesinin de altını çizerek, bu tür önlemlerin devam edeceğini belirtti.

Kırıkkale Belediyesi, halk sağlığını koruma adına bu tür çalışmaların aralıksız süreceğini ve vatandaşların da kurban kesim alanlarında hijyen kurallarına uymaları gerektiğini vurguladı. Bu tür çalışmaların, bayram süresince olası sağlık sorunlarının önüne geçilmesinde etkili olacağı ifade edildi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale Belediyesi'nden Kurban Satış Alanlarında Ilaçlama Yaptı (1)

Muhabir: burak can