Kırıkkale MHP’de değişiklik! Bahçeli’nin kararı sonrası fesih edildi! Kırıkkale MHP’de değişiklik! Bahçeli’nin kararı sonrası fesih edildi!

1939 yılında ilk belediye başkanı seçilen, 1989 yılında il olan ve 18 belediye başkanı seçilen Kırıkkale Belediyesi’nde hiç alışık olmayan bir olay yaşandı. 2000 yılında dönemin Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan tarafından mevcut belediye binasının kat sayısı yükseltilmeye başlanmış, en üst katını makam ve toplantı odası olarak planlanmıştı. Pekdoğan’ın seçimi kaybetmesinin ardından Kırıkkale Belediyesi’nin en üst katı boş olarak kaldı.

Yaklaşık 24 yıldır kullanılmayan Kırıkkale Belediyesi’nin en üst katı depo olarak kullanılmaya başlandı. Zamanla kırılmış, kullanılamaz hale gelen malzemelerin konulduğu en üst katta Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile temizlik yapıldı. Yapılan temizlikte şok edecek olaylar yaşandı. Kırıkkale Belediyesi’nin en üst katında yapılan temizlikte 15 kamyon ‘çöp’ denilecek kırılmış ve kullanılamaz halde malzeme çıkarıldı.

CHP Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman, sosyal medya hesabından yapılan temizlik ile ilgili paylaşımda bulundu. Duman yaptığı paylaşımda, “Belediyemizin İdare Binasının 9.Katı Olan Çatı Katına Yıllar Boyunca Kırık, Dökük, Kullanılamayacak Durumda Olan Malzemeler Konulmuş. Allah Başkanımız Ahmet bey ve Ekibinin Dönemine Nasip Etti ve 15 Kamyon Dolusu Malzeme Boşalttık ve Malzemelerden Kullanabileceklerimiz İçin Ayrıştırma Yaparak Belediyemize Tekrar Kazandırmaya Çalışacağız. Belediyemiz Bizim Ailemiz” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale Belediyesi ‘Çöp Belediye’ye Dönmüş (2)Kırıkkale Belediyesi ‘Çöp Belediye’ye Dönmüş (1)

Muhabir: Burak Can