Kırıkkale'de Filistin için dayanışma: Netanyahu daveti kınandı Kırıkkale'de Filistin için dayanışma: Netanyahu daveti kınandı

Kurban Bayramı öncesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, jandarma ve polis ekiplerince Kırıkkale-Samsun kara yolu Balışeyh ilçesi uygulama noktasında batı illerinden doğu illerine canlı hayvan taşıyan araçlara denetim yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince hayvanların kulak küpesi, sağlık raporu ve araçların dezenfeksiyon belgelerinin kontrol edildiği denetimde, jandarma ve polis ekipleri de sürücülerin asayiş, araçların da rutin trafik kontrollerini gerçekleştirdi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, denetimde yaptığı açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde Kurban Bayramı öncesinde denetimler yapıyor. "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de de 4 noktada denetimlerimiz devam ediyor. 7 gün 24 saat esasına göre denetimlerimizi yapma gayretindeyiz. Denetimlerde hayvanların küpesine, hastalıklı olup olmadıklarına, hayvanların araç içerisindeki refahına dikkat ediyoruz. Yine nakil evraklarına bakıyoruz. Kurban Bayramı'nın güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz. Elimizden geldiğince bayramın iyi geçmesi için hem denetim noktalarında hem hayvan pazarlarında hem de kesim yerlerinde denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz."

Haber: Burak Can

Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (10)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (9)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (8)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (6)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (7)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (5)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (4)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (2)Kirikkalede Canli Hayvan Sevkiyati Denetlem (3)

Editör: Burak Can