Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, köy ziyaretleri kapsamında Delice ilçesine bağlı Kavaklı Köyü’nü ziyaret etti. Köy sakinleri ile bir araya gelerek onların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Makas, köy içinde yapılan 3 bin metrekarelik kilit parke çalışmasını yerinde inceledi.

Ziyareti sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vali Mehmet Makas, yapılan çalışmaların köy halkının yaşam kalitesini artıracağını ve köyün genel görünümünü güzelleştireceğini belirtti. Kilit parke çalışmasının köye hayırlı olmasını dileyen Vali Makas’a köy sakinleri, sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür etti.

Vali Makas, köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve köylerin ihtiyaçlarının yerinde tespit edilerek gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı. Kavaklı Köyü ziyaretinde ayrıca köyün diğer altyapı ihtiyaçları ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kırıkkale’de Zabıta ve Emniyet ekipleri iş başında! Cezai işlem uygulanıyor Kırıkkale’de Zabıta ve Emniyet ekipleri iş başında! Cezai işlem uygulanıyor

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can