Kırıkkale Valiliği öncülüğünde, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ), Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen Kırıkkale Tanıtım Günleri KALEFEST 2024 etkinlikleri büyük bir coşkuyla devam ediyor.

KALEFEST 2024 kapsamında Kırıkkale Valiliği Halk Oyunları Ekibi ve Bağlama Kursiyerleri Gösterisi büyük beğeni topladı. Kırıkkale Valiliği'ne bağlı kurum personellerinden oluşan Halk Oyunları Ekibi, Görkem Ceylan'ın yönetiminde sahne aldı. Bağlama kursiyerlerinin çaldığı eserler eşliğinde sergilenen halk oyunları, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Kırıkkale’de kendine hayran bırakan koleksiyon! Tam 50 yılda biriktirdi! Kırıkkale’de kendine hayran bırakan koleksiyon! Tam 50 yılda biriktirdi!

Etkinlikte, Kırıkkale'nin kültürel zenginliklerini ve yerel değerlerini tanıtmak amacıyla çeşitli stantlar kuruldu. Kırıkkale'nin yöresel lezzetlerinden el sanatlarına kadar geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği stantlar, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Kırıkkale'nin kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak ve şehrin ekonomik potansiyelini artırmak amacıyla düzenlenen KALEFEST, düzenlenen etkinliklerle büyük ilgi gördü.

Haber: Burak Can

Kalefest’te Bağlama Ve Halk Oyunları Gösterisine Büyük Ilgi1 (2)Kalefest’te Bağlama Ve Halk Oyunları Gösterisine Büyük Ilgi1 (1)

Muhabir: Burak Can