ALİ BEDİR UNUTULM ADI

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Balışeyh eski Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nun yapmış olduğu usulsüz imar uygulamasına karşı verdiği hukuk mücadelesini kazanan ancak dosya takibi için gittiği Ankara’dan dönüş yolunda trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Işıklar Köyü Muhtar’ı Ali Bedir’e köylüleri sahip çıktı. Muhtarken vefat eden Ali Bedir’in yerine geçerek görev süresini tamamlayan Eren Akan’ın aday olmadığı ve Muhtar Ali Bedir’in oğlu Harun Bedir’in aza listesine girdiği seçimi Harun Bedir büyük bir fakla kazandı. Ali Bedir’in oğlu Harun Bedir’in seçimi kazanarak muhtar seçilmesi Işıklar Vefayı seçti yorumlarına neden olurken, Işıklar Köylüleri Ali Bedir’in verdiği mücadeleyi karşılıksız bırakmadı.

BABAMIN ÇİZGİSİNDEYİM

Genç yaşta muhtar seçilen Harun Bedir “Köylülerimizin isteği üzerine muhtar adayı oldum. Babamdan sonra aza listesinden muhtar olan Eren Akan kardeşimde bu isteği tarafıma iletti ve aday olmam gerektiğini söyledi. Işıklar Köyü bize sadece köylülerimizin değil aynı zamanda vefat eden babamın emaneti. Bu köye hizmet etmenin onurunu her daim yaşayacağım. Babamın bıraktığı çizgide, bir tane köylümüzün bir damla hakkı için bütün ömrümü feda edeceğim. Oy veren, destek olan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Haber: Çağlar Atmaca

Kaynak: manşet gazetesi