Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Kırıkkale’nin tek SMA hastası çocuğu olan Yiğit Hamza Demir için güzel bir kampanyaya imza attı. Hilmi Şen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Balışeyh Belediye Başkanı seçilmiş ve o tarihten bu yana tebrikleri kabul etmişti. Belediye Başkanı Hilmi Şen, kendisine tebrik amacıyla gönderilen çiçekleri nakde çevirerek, SMA hastası Yiğit Hamza’nın tedavisinde kullanılmak amacıyla bağışladı. Belediye Başkanı Şen ayrıca vatandaşlardan, çiçek göndermemelerini, bunun yerine Yiğit Hamza’ya bağış yapmalarını istedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, “Kıymetli hemşehrilerim, hayırlı olsun için bizlere gelen tüm çiçekleri tekrar paraya çevirerek Yiğit Hamza’mıza destek için, ona bir nefes olabilmek için bağışta bulunduk. Sizlerden ricam tebrik için çiçek göndermek yerine Kırıkkaleli yavrumuz SMA TİP-1 hastası Yiğit Hamza’ya bağış yapmanız, bu beni ziyadesiyle daha mutlu edecektir. Şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Çağlar Atmaca

Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi? Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi?

Hilmi Sen Bagis
 

Editör: Çağlar Atmaca