Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Türk Metal Sendikası Mustafa Özbek İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Önal, Kırıkkale Belediyesi seralarında yetişen çiçek fidelerini öğrencilere hediye etti.

Başkan Önal, öğrencilere olan ilgisiyle dikkat çekti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Önal, çocukların sorularını yanıtladı ve onlarla keyifli anlar paylaştı. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Türk Metal Sendikası Mustafa Özbek İlkokulunu ziyaret ettik. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir karede buluşup, çocuklarımıza seramızda yetiştirdiğimiz çiçek fidelerinden hediye ettik. Pırıl pırıl çocuklarımızla vakit geçirmek insanı rahatlatıyor" dedi.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Ziyaret, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Önal’ın hediye ettiği çiçek fideleri, öğrencilerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Başkan Önal’ın bu anlamlı ziyareti, çocuklara doğa sevgisini aşılamanın yanı sıra, yerel yönetimlerin eğitim kurumlarıyla olan bağlarını güçlendirdi.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can