Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, Gümüşhanespor karşısında, ligde kalmak adına önemli bir maça çıkacak. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, karşılaşmayı kazanması durumunda ligde kalmayı garantilemiş olacak. Hal böyle olunca Kırıkkale’deki futbolseverler, gözünü Kırıkkalegücü-Güümüşhanespor maçına çevirdi. Bu isimlerden biri de futbol ve sporseverliği ile bilinen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur oldu. 

Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak

Sungur, tüm Yahşihanlı ve Kırıkkaleli vatandaşları Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçına davet etti. Başkan Sungur, maç günü Yahşihan Belediyesi önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacağını belirtti. Oynanacak maç hakkında açıklamalarda bulunan Sungur, “Kırıkkalegücü, memleketimizin önemli paydalarından biridir. Biz de bu önemli maçta Kırıkkalegücü’müzün yanında olacağız, takımımızı destekleyeceğiz. Siz değerli hemşehrilerimi de bu önemli maçta takımımızın yanında görmekten mutluluk duyarım. 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Başpınar Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma için maç öncesi Yahşihan Belediyesi önünden ücretsiz otobüsler kaldıracağız.” dedi.

Ahmet Sungur’un davet açıklaması ve Kırıkkalegücü’ne verdiği destek, vatandaşlar tarafından çokça beğenildi. Birçok vatandaş, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne verdiği destek için Başkan Sungur’a teşekkür etti.

Haber: Cengiz Selci

Sungur’dan Kırıkkalegücü Maçına Davet (1)