Kırıkkalegücü Haberleri

Kırıkkalegücü haberleri ve güncel Kırıkkalegücü gelişmeleri, Kırıkkalegücü ile ilgili tüm video, Kırıkkalegücü fotoğrafları ve Kırıkkalegücü haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


Kırıkkale

2024-2025 sezonunda TFF 3 ligde şampiyonluk hedefleyen Kırıkkalegücü, takımın efsane isimlerinde yer alan Uğur Kütük’ü Genel Kaptanlığa getirmeyi planlıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Adnan Duman ve yönetim kurulu ekibi için tebrik mesajı yayımladı.

SPOR

Kırıkkale Gücü’nün yeni başkanı Adnan Duman, 2024-2025 futbol sezonunda Kırıkkalegücü’nün tahmini bütçesini açıkladı.

SPOR

Kırıkkalegücü’nün yeni Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nün isminin değişeceğini açıkladı.

SPOR

2024-2025 Futbol sezonunda TFF 3 ligde mücadele edecek olan Kırıkaklegücü FSK başkanı yapılan kongre sonucu belli oldu. işte başkan ve...

SPOR

2024-2025 Futbol sezonunda TFF 3 ligde mücadele edecek olan Kırıkaklegücü FSK, bugün kongreye gidiyor.

SPOR

2024-2025 Futbol sezonunda TFF 3 ligde mücadele edecek olan Kırıkaklegücü FSK, yarın kongreye gidiyor.

Kırıkkale

Aliağa Futbol A.Ş. ile deplasmanda karşılaşan Kırıkkalegücü, dört gol atan Hasan Çelik’i durduramadı ve karşılaşmadan 6-3 mağlup ayrıldı.

Kırıkkale

TFF 3 lig 1 grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FSK, deplasmanda oynadığı Aliağa Futbol A.Ş. karşılaşmasının ilk yarısı sone erdi.

GÜNCEL HABERLER

TFF 3 Lig 1 Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FSK, ligin son haftasında Aliağa Futbol A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR

EGO Spor eski başkanı Taner Özgün, futbol dünyasında büyük birikimleri olan Kırıkkalegücü Spor Kulübü’nün bugünkü durumunun üzüntü verici olduğunu dile...

SPOR

Kırıkkaleli İş İnsanı Sinerji Savunma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanlığına aday olacağını açıkladı.