Yahşihan Haberleri

yahşihan haberleri ve güncel yahşihan gelişmeleri, yahşihan ile ilgili tüm video, yahşihan fotoğrafları ve yahşihan haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


ASAYİŞ HABERLERİ

Aydın’da çalınan traktör, jandarmanın dikkati sayesinde çekici üzerinde Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bulunurken, 1 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yapılan şok uygulamada bilişim suçu ve kadına karşı şiddet suçundan aranan iki şüpheli yakalandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Seyrantepe, Bayraktepe, Yeşilvadi Toki ve merkezi bağlayan yol trafiğe açıldı. Müjdeyi Belediye Başkanı Ahmet Sungur verdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde 4 mahalleyi birleştiren yolda sona gelindi. Mahalleleri birleştiren yolda asfalt serim işlemi tamamlanıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde hayvansever bir aile, anneleri tarafından terk edilen 4 yavru köpeği sütle besledi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Halk Sağlığı Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale merkez, Sulakyurt ve Yahşihanda farklı noktalarda yapılan uygulamalarda 5 tüfek, 9 tabanca ve 215 fişek ele geçirilirken, 13 şüpheli...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediyesi, Ağustos ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Sungur başkanlığında gerçekleştirdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Merkez ve Yahşihan lçesinde art arda patlama sesleri duyuldu. Öğleden sonra duyulan sesler, vatandaşları tedirgin etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yahşihan Acısu Aile Mezarlığı’nda alan genişletme çalışmaları devam ediyor.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde kendisine trafik cezası yazmak isteyen polise mukavemette ve hakarette bulunan sürücü tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri,  Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatı ile ilçe genelinde bulunan mazgallarda temizlik çalışması...