Kırıkkalespor Haberleri

kırıkkalespor haberleri ve güncel kırıkkalespor gelişmeleri, kırıkkalespor ile ilgili tüm video, kırıkkalespor fotoğrafları ve kırıkkalespor haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


Kırıkkale

2024-2025 sezonunda TFF 3 ligde şampiyonluk hedefleyen Kırıkkalegücü, takımın efsane isimlerinde yer alan Uğur Kütük’ü Genel Kaptanlığa getirmeyi planlıyor.

SPOR

MKE Kırıkkalespor ile Yahşihanspor Kırıkkale 1. Amatör kümede, şampiyonluk yolunda kritik maç için karşı karşıya gelecek.

Kırıkkale

Manşet Gazetesi olarak, yapay zekaya Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nü sorduk. İşte soruduğumuz 2 ayrı soruda aldığımız görseller.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkaleli İş İnsanları Adnan Duman ve Ramazan Ayan, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne büyük destekte bulundu. Duman ve Ayan futbolculara 750 bin...

SİYASET HABERLERİ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tüm Yahşihanlı vatandaşları Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçına davet etti.

Kırıkkale

3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Kırıkkalegücü, bugün oynadığı Ayvalıkgücü maçında aldığı yenilgi sonrası son iki haftaya diken üstünde giriyor.

SPOR

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, bugün saat 15.00’te Aycalıkgücü’ne konuk olacak. Maç, Hüsnü Uğural Stadyumu’nda oynanacak.

SPOR

Kırıkkale 1. Amatör kümede oynanan ve yarıda kalan Kırıkkale Yahşihanspor - MKE Kırıkkalespor karşılaşması ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)...

SPOR

Kırıkkale’de taraftarlar, 2024-2025 sezonunda maçların Fikret Karabudak Stadında oynanmasını istiyor.

SPOR

Kırıkkalegücü FSK yönetiminin istifa kararı alması ardından genel kurula gidiyor.

SPOR

Ligin 27. haftasında Mardin 1969 Spor’u konuk eden Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

SPOR

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, ligin 27. haftasında Mardin 1969 Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.