Kırıkkale’de DEAŞ operasyonu! 6 şüpheli yakalandı Kırıkkale’de DEAŞ operasyonu! 6 şüpheli yakalandı

Kırıkkale’de akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atıldı. Kırıkkale Yenimahalle’de İran uyruklu bir büyücünün olduğu ve bu büyücünün eşleri birleştirmek için büyü yaptığı, büyü yaparken de kedi kanı ve kedi uzuvları kullandığı iddia edildi. Sosyal medyaya bomba gibi düşen video sonrası Kırıkkaleli vatandaşlar tedirgin oldu.

İranlı büyücünün bulunabilmesi için bir video yayımlayan Kırıkkaleli bir vatandaş, videoda şu ifadelere yer verdi, “Kırıkkale’de bir büyücü var kardeşler, bu adam Türk değil, yabancı uyruklu. Yenimahalle bölgesinde olduğu söyleniyor. Bir türlü yakalanamadı. Karı koca birleştirmek için büyü yapıyor. Bunun için kullandığı materyal, siyah kedilerin kanını sarı kedileirn kuyruk ve patilerini bir takım böyle gayrimeşsru hayat yaşayan, uyuşturucu müptelası gençleri bularak, kafesle kedileri yakalatıp, kendine gelen kedileri öldürüyor bu adam.” dedi.

Kırıkkale Sosyal Medya isimli sosyal medya hesabından yayımlanan videonun altına onlarca Kırıkkaleli vatandaş yorum yaptı. Bazı vatandaşlar ‘Bir büyücümüz eksikti’ şeklinde yorum yaparken, bazı vatandaşlar ise ülkedeki mültecilerin çokluğundan ve onların bu tarz işlere bulaştığından yakınarak, mülteciler konusunda tepki gösterdi.

Haber Merkezi