Kırıkkale güncel haberler Haberleri

Kırıkkale güncel haberler haberleri ve güncel Kırıkkale güncel haberler gelişmeleri, Kırıkkale güncel haberler ile ilgili tüm video, Kırıkkale güncel haberler fotoğrafları ve Kırıkkale güncel haberler haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


SAĞLIK

Yahşihan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ortaokul öğrencilerine mesleklerini tanıttı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, cezaevine teslim edildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 zanlıdan 2'si tutuklandı, diğerleri hakkında ise adli işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de Organize Sanayi Bölgesi’nde ki bir iş yerinin bahçesinden 2 bin 641 uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan denetimlerde, 139 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Yakalanan 139 şüpheliden 7'si tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

Kızılay Kırıkkale Şubesi’nin yardım eli uzattığı aileler görenlerin yüreklerini dağladı. Kızılay, ailesi için fedakarca mücadele eden annelere yardımda bulundu.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de kendilerini teknik servis olarak tanıtıp 2 kişiyi dolandıran 3 şüpheliden 2'si polis ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırıkkale de dahil 52 ilde düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında 363 şüphelinin yakalandığını, 217 kilogram uyuşturucu madde ve...

GÜNCEL HABERLER

Kirvem Kokoreç işletme sahibi Yunus Yardım, görkemli bir asker gecesi ile oğlu Gökhan Yardım’ı askere uğurladı.

EĞİTİM

Kırıkkale’de Prof. Dr. Kamil Şahin’in katılımı ile ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Ocakbaşı Sohbetleri’ düzenlenecek.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

Yapay zekaya Türkiye’de bulunan 81 ilin hangi burca sahip olabileceği soruldu. 81 il için de cevap veren yapay zeka, Kırıkkale...