Kırıkkale son dakika haberleri Haberleri

Kırıkkale son dakika haberleri haberleri ve güncel Kırıkkale son dakika haberleri gelişmeleri, Kırıkkale son dakika haberleri ile ilgili tüm video, Kırıkkale son dakika haberleri fotoğrafları ve Kırıkkale son dakika haberleri haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, cezaevine teslim edildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 zanlıdan 2'si tutuklandı, diğerleri hakkında ise adli işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de Organize Sanayi Bölgesi’nde ki bir iş yerinin bahçesinden 2 bin 641 uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan denetimlerde, 139 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Yakalanan 139 şüpheliden 7'si tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Merkez’de bulunan Yenimahalle’de büyücü olduğu ve büyü yapmak için yakalattığı kedileri öldürdüğü iddia edildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de ırmakta yaşanan kötü koku ve kıyıya vurmuş ölü balıklar, vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar yetkililere seslendi.

KIRIKKALE VEFAT EDENLER

Kırıkkale’de bugün (15 Nisan 2024) vefat edenleri sizler için derledik. İşte, bugün Kırıkkale'de vefat edenler...

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Ayrıca, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs cezaevine teslim edildi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale'de kaza yapan hafif ticari araçtaki yaralılara yardım etmek için yola çıkan 24 yaşındaki gence otomobil çarptı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Yurt dışından Kırıkkale’deki bir vatandaşı hedef alan dolandırıcılar, size bağış yapılmak isteniyor yalanıyla Kırıkkaleli vatandaştan para istedi.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de ırmak kenarı otluk alanda yangın çıktı. Yangında, 1 kilometrelik alan küle dönerken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

SPOR

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, ligin 27. haftasında Mardin 1969 Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.