Annesi ve babasını rehin alan kardeşin ağabeyi o anları anlattı: Annesi ve babasını rehin alan kardeşin ağabeyi o anları anlattı:

Yahşihan İlçe emniyet Amirliği ekipleri,  2 Haziran tarihinde Hacıbey Mahallesinde devriye görevindeyken durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurdu. S.G.’nin GBT kontrolü sonrası üzerinde yapılan aramada36.9 gram Sentetik Kannabinoid, 17.3 gram Esrar ile karışık tütün ele geçirildi. gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yahşihan İlçe Emniyet Amirliği 02.06.2024 tarihinde İlimiz Hacıbey Mahallesi ekiplerimizce ifa edilen devriye görevi esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan şüpheli şahsın yapılan kontrollerinde; Şüpheli şahsın S. G. isimli şahıs olduğu tespit  edilmiş olup yapılan kaba üst yoklamasında; 36.9 gram Sentetik Kannabinoid, 17.3 gram Esrar ile Karışık tütün ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: sultab akburu