Ak Parti Milletvekili Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan köksal Ak parti İl Başkanı Mürsel Akçay İl Genel Meclis Başkanı Şerafetin Atalay ve parti yöneticileri ile birlikte meslek odalarına yönelik bir dizi seri ziyaretlerde bulundu. Köksal'ın ilk durağı Ticaret Odası oldu. Burada Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök Meclis Başkanı Bekir Şahin tarafından karşılanan Köksal her hafta nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkale'ye geldiklerini ve vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyledi. Köksal fırsat buldukca da ilimizdeki meslek odalarını ziyaret ederek sıkıntılarınıve sorunlarını öğrenmeye çalıştıklarını söyledi. Köksal ' Bir bakıma ilimizin ticari hayatınıda nabzını tutuyoruz. Ticaret odamızını ilimizin ekonomisine büyük katkı yaptığını biliyorum. Bu katkıyı daha da nasıl arttırırız bunun için taleplerini dinlemeye geldik.Zaman olarak iyi değerlendirmemiz gereken şeyler varsa bunu en verimli nasıl yaparız bunun için çaba içindeyiz. Yöremize ilimize nasıl iyi katkı yaparız onun derdindeyiz' ifadesini kullandı.

Bizi memnun ediyor

Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök il yöneticileri tarafından yapılan ziyaretlerin kendilerini çok memnun ettiğni bu şekilde sıkıntılarına çözüm bulunduğunu söyledi. Gök son Ticaret Odasının yeni binasına aldıktan sonra çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Sulu tarım geçmemiz lazım

Milletvekili Köksal ve Ak parti yöneticilerinin ikinci durağı Ticaret Borsası oldu. Burada Borsa Başkanı Harun Sümer ve borsa yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Köksal'a geniş bilgi verildi. Borsa başkanı Sümer yeni bir borsa binası yapmak için yer arayışlarının sürdüğünü şehir dşında bir yeri tercih ettiklerini söyledi. Sümer bu yıl tarım verimini geçen yıla oranla % 40 seviyesinde düşük olduğunu belirterek 'Bizim en büyük sıkıntımız mekan sıkıntısı.Bunun yanı sıra Üreticilerimizin sıkıntılarından biri de Hayvan Pazarı ve Kesimhanenin ruhsatsız olması.Bu yüzden kesimler başka ile kayıyor. İlimiz olarak sulu tarımın büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı sürüyor' ifadesini kullandı.

Fazla para getirecek ürün yok

İYİ Parti Başkanlık Divanı Açıklandı! Alper Akdoğan Genel Başkan Yardımcısı Oldu… İYİ Parti Başkanlık Divanı Açıklandı! Alper Akdoğan Genel Başkan Yardımcısı Oldu…

Milletveki Köksal Kırıkkale'nin tarım alanıda kalkınması için gerekli ne kadar çalışma varsa yaptıklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının bir il için büyük önem arz ettiğini de belirten Köksal ' Biz ziyaretlerimizi eksik etmiyoruz. Toplumun tüm kesiminden insanımızın sıkıntısını öğrenmek ve sorunlarına çözüm bulmak bizim partimizin yapısında var. İlimiz tarım konusunda pek şanslı bir il değil. Zaten tarımı unutursak ilimizi unutmuş oluruz. Fazla para getirecek çiftçimizin yüzünü güldürecek tek bir ürün yok. Bu konuda Antep gibi, Adana gibi, Denizli gibi tek ürünle büyük gelir getirecek tarım yapılmıyor. Başkanın bahsettiği gibi sulu tarımın artması için çaba içindeyiz. Alternatif tarım ürünlerindeki gelişimide yakından takip ediyoruz' ifadesini kullandı. Ziyaretin sonunda Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer tarafından Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'a plaket verildi.

Birliğe ihtiyacımız var

Milletvekili Köksal'ın son durağı Kırıkale Esnaf Odaları Birliği oldu. Birlik Başkanı Süleyman Köstekli ve tüm oda başkanlarını hazır bulunduğu görüşmede oldukça samimi bir havada geçti. Başkan köstekli ikitidar partisi olarak AK Parti yöneticilerinin ve Milletvekillerin sık sık ziyaret ettikleri bir yer olmaktan son derece memnun olduklarını aynı duyarlılığı muhalefet partililerindende beklediğini söyledi. Başkan Köstekli 'Esnafımız geniş bir yelpaze. Her partiye mensup esnafımız var. Bizim en büyük isteğimiz ülkemizin birliğini huzurunun bozulmaması. Dünya devletlerinin kıskandığı bir ülkemiz var. Birlik ve barebirlik içinde olursak çözülmeyecek problemimiz yok. Biz yapılan hizmetleri çok iyi biliyoruz. Bizler için kimlerin yorulduğunu biliyoruz.Bizim tek sıkıntımız esnafımızın emekli olduktan sonra kesilen %15'lik kesinti' dedi.

Esnafımızın hep yanındayız

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal esnafın yanında olduklarını sıkıntılarını bildiklerini söyledi. Köksal 'Bizim gezilerimizdeki asıl amaç vatandaşlarımızın sıkıntıları kadar, sivil toplum kuruluşlarında sıkınıtalarını öğrenmek.Bu konuda en kapsamlı çalışmayı yapan parti bizzi. Vatandaşa en yakın parti biziz. Esnafa en yakın parti biziz. Bizim partimizin gayesi insana hizmet. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz' ifadesini kullandı.