Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Mehmet Makas yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, “Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Gününü kutluyorum.
Cennet annelerin ayağı altındadır inancıyla annelerimiz başımızın tacıdır onların duaları ile hayatımız güzelleşiyor. Rabbim bizleri anne duasından mahrum etmesin. Sevgi ve şefkatin timsali, cefakâr annelerimizin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutlarım. Cennet annelerin ayakları altındadır sözünü özümsemiş bir toplumun evlatları olarak, annelerimizin kıymetini her zaman biliyor ve onlara saygı duyuyoruz. Annelerimiz, fedakârlıklarının yanı sıra, bize sevgiyi, merhameti ve ahlakı da aşılayan, hayatımızın en önemli rehberleridir.”

Kırıkkale Valiliği, vatandaşları uyardı! Kırıkkale Valiliği, vatandaşları uyardı!

“Annelerimiz, tarihin her döneminde fedakârlık ve sevginin timsali olmuşlardır. Çanakkale'de evlatlarını uğurlarken gözyaşlarını tutamayan, Kurtuluş Savaşı'nda cephe gerisinde ekmek pişiren, vatan ve bayrak sevgisini öğreten annelerimiz, bu milletin kahramanlarıdır. Bu vesileyle, başta şehit annelerimiz olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm annelerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan annelerimize ise sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum. Annelerimizin fedakârlıklarını asla unutmamalı ve onlara her zaman minnettar kalmalıyız. Onların varlığı bizim için en büyük nimettir. Bu özel günde annelerimize olan sevgimizi ve saygımızı en güzel şekilde ifade etmeliyiz. Rabbim annelerimize cennet nimetlerini ihsan etsin. Onların duaları her zaman bizimle olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.”

Haber: Burak Çalışkan
 

Editör: Burak Çalışkan