Kırıkkale Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Türkan Hatun Erkek Öğrenci Yurdu personeli tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebeti ve yurtta kalan öğrencilerin motivasyonu amacıyla program düzenlendi. Programda öğrencilere, yurt personeli tarafından yemek ikramı yapıldı. Programa, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Türkan Hatun Yurt Müdürü Bülent Yavuz, Müdür Yardımcısı Kemal Toksoy, yurt personeli ve tüm öğrenciler katıldı.

Öğrencilere ve diğer katılımcılara yönelik bol bol ikramın olduğu programda, öğrenciler, personeller ve yöneticiler, davul zurna eşliğinde oyunlar oynadı. Program sonrası açıklamada bulunan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Çocuklarımızın, gençlerimizin birlik ve beraberliği için sık sık bu tarz programlar düzenliyoruz. Onlar bizim geleceğimiz ve onlar için her imkanı sağlamaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Kırıkkale’de de binlerce kişi girecek! O sınav Pazar günü yapılacak Kırıkkale’de de binlerce kişi girecek! O sınav Pazar günü yapılacak

Haber: Burak Çalışkan

Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (18)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (17)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (15)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (16)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (14)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (12)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (13)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (11)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (10)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (8)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (9)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (7)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (6)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (4)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (5)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (3)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (1)Türkan Hatun Öğrenci Yurdu’nda 1 Mayıs Coşkuyla Kutlandı (2)

Editör: Burak Çalışkan