Kırıkkale’de el konulan tüfekler ihale ile satılacak Kırıkkale’de el konulan tüfekler ihale ile satılacak

YEŞİL VADİ BU YIL BİTECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından Kırıkkale´de yapımı devam eden Yeşil Vadi projesi, önemli rekreasyon bölgesi arasında yer alacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gökçek, “Yeşil Vadi´yi yapıyoruz. Şu anda devam ediyoruz”

 

YEŞİL VADİ ANKARA´NIN KIRIKKALELİLERE HEDİYESİ

“İnşallah bu yıl içerisinde de tamamen bitmiş olacak Yeşil Vadi Kırıkkale Belediyesi sınırları içerisinde kalıyor aslında Ankara Büyükşehir Belediyesi´nin görevi değil, ama biz Kırıkkalelilere söz vermiştik. Yeşil Vadi Ankara´nın Kırıkkalelilere hediyesi olarak yapılmaya devam edecek” dedi.

 

ALANLARIN TASARIMI YAPILIYOR

Gökçek, “İlk etapta yaklaşık 500 bin metrekarelik bir alanda hem Ankaralıların hem de Kırıkkalelilerin yararlanacağı bir dinlenme, eğlenme ve piknik alanı oluşturacağız. Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi” rekreasyon alanı ilk etabının peyzaj projeleri, mesire, konaklama ve oturma alanlarının tasarımı yapılıyor”

 

KIZILIRMAK´LA BÜTÜNLEŞEN PEYZAJLAR

“Kızılırmak Vadisi´nde mesire yerlerinin yanı sıra, Kızılırmak´la bütünleşen peyzajlar, ağaçlandırma alanları, çocukların oynayıp eğlenebileceği, koşu ve yürüyüş yolları, bisiklet yolları gibi her yaştan insanın ilgisini çekecek etkinlik alanları oluşturulacak ve kavuşmuş olacaklar” ifadesinde bulundu.