10 RAPORU VAR EMEKLİ OLAMIYOR

Hüseyin Kahya Mahallesi Turgut Reis Caddesi´nde tek gözlü bir odada kirada oturan Celalettin Yaman, soğuk kış gününde hem soğukla hem de hastalıkla mücadele ediyor. 10 tane raporu olmasına rağmen emekli olamayan Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililerden yardım bekliyor.

Vali Makas, 100 Yataklı Huzurevi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Vali Makas, 100 Yataklı Huzurevi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
İçeriği Görüntüle

 

YİYECEKLERİM BOZULUYOR

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey´in kendilerine yiyecek yardımında bulunduğunu fakat buzdolabının olmadığı için yiyecekleri muhafaza edemediğini söyleyen Yaman, “68 yıldır Kırıkkale´de ikamet ediyorum. Parkinson hastalığımdan dolayı hiç evlenmedim. Şimdi ise tek gözlü bir odada yaşam mücadelesi veriyorum”

 

LÜTFEN BENİM SESİMİ DUYUN

Kırıkkale Valisi Ali Kolat´a çağrıda bulunan Yaman, “Lütfen benim sesimi duyun. İlimizde bulunan mülteciler kadar bende çok mağdurum. Bana devlet 3 aydan 3 aya 900 TL veriyor. Bu para ile kiramı ve elektriğimi suyumu karşılıyorum” dedi.

 

Muhabir: Manşet Gazetesi