KABRİ BAŞINDA ANILDI

İlk Program Şehidimizin Yenimahalle Mezarlığında bulunan kabri başında ailesi, dernek başkanı ve üyeleri tarafından ziyaret edilerek başladı. Ziyarette Atatepe Camii Din görevlisi Murat Çiğdemtepe tarafından okunan Kuran ve yapılan dua sonrası Şehidimize Rahmet ve ailesine başsağlığı dileyen Şehit ve Gazi aileleri Kırıkkale Şehitliğini de ziyaret ederek bir kez daha bütün Şehitler için dua ettiler. Şehidimizin ailesi tarafından Dernek binasında yemek ikramı yapıldı.

27 YAŞINDAYDI

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Muhammet Fatih Sivri hakkında şu bilgileri verdi. Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri “05.12.1991 tarihinde İlimizde Dünyaya gelmiş, İlk ve orta öğrenimini 1997 – 2004 tarihleri arasında Kırıkkale Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda, Lise Öğrenimini 2005-2009 tarihleri arasında Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde tamamlamış,2011 -2013 tarihleri arası İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü emrinde  Polis Memuru Olarak Görevine başlamıştır.

2015 YILINDA ŞEHİT OLDU

“Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri, 26 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Gazi Mahallesinde bölücü terör örgütleri ile çıkan çatışma sonucu Devletimizin Bölünmez Bütünlüğünü koruma uğruna Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bekar olan Şehidimiz Nur Camiinde düzenlenen törenle Yenimahalle aile mezarlığına defnedilmiştir” dedi. Atatepe Camii Din görevlisi Murat Çiğdemtepe tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve dua sonrası programa katılan misafirler tarafından Şehidimiz Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri´nin ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.

Bu fırsatı kaçırmayın! O kurum, 1489 personel alacak! Bu fırsatı kaçırmayın! O kurum, 1489 personel alacak!