Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi? Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi?

YETKİ DÖNEMİ MANİPÜLE EDİLİYOR
Öz Sağlık İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran Güçlü Anadolu Gazetesinin haberini yalanlarken gazetemize açıklamalarda bulundu. Erduran, Güçlü Anadolu Gazetesinin haberi hakkında yaptığı açıklamada "İsmini ilk defa duyduğumuz bir sitede çıkan(çıkartılan) Şahsım ve Sendikamızı hedef alan asılsız sözde haber ile ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur . Sağlık çalışanlarının birlikte düzenlediği bahar pikniği, sözde haberde belirtilenin aksine birlik, dayanışma ve kaynaşma içinde geçmtir. Bahse konu iddialar, asılsız mesnetsiz ve iftira boyutundadır. Bu konunun bu şekilde ortaya çıkmasının esas nedeninin, Üniversite ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki yetki dönemini manipüle etme amaçlı olduğunu anlıyoruz. Bunu yapan, yaptıran ve asılsız şekilde yayanın kimler olduğunu biliyor ve görüyoruz. Haberde şahsıma atfedilen sözler asla tarafımdan söylenmemiştir." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA SENDİKACILIK YAPMADIK, YAPMAYACAĞIZ!

Erduran Güçlü Anadolu Gazetesinin gündeme getirdiği olayları yalanlayarak "İçeriği tamamen hayal ürünü olan, tek hedefi her geçen gün yükselen sendikamızın başarısını gölgelemek olan bu yayınlar bizi hak bildiğimiz yoldan ve degerli sağlık/sosyal hizmet çalışanlarımıza hizmetten asla geri koymayacaktır. Sendikamızın faaliyette bulunduğu işkolunda, Türkiye'nin lider sendikası olarak emin adimlarla ilerliyor. Bizleri yıpratmaya yonelik 'çamur at izi kalsın mantığındaki  bu tür haberlere değerli sendika üyelerimizin itibar etmeyeceklerine inaniyoruz. Yapılan haberlerle ilgili olarakda gerekli hukuki islemlerimizi yapacağız. 
Algılar ve yalan söyleyerek, sosyal medya üzerinden sendikacılık yapmadık, yapmayacağız. “Biz Sahadayız, üyelerimizle birlikte “Biz Büyük Bir Aileyiz.” dedi.

SON BİR YILDA İSTİFA SAYISI: 84
Güçlü Anadolu Gazetesinin haberinde 250 kişinin istifa ettiği iddiasına da değinen Erduran "Ayrıca haberde belirtilen “250 işçi istifa etti” haberi yalandır. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde giriş ve çıkış yapan üyelikler değişkenlik arzetmesine karşın, son bir yıldan bu gün itibari ile istifa eden üye sayısı 84’tür. Çalışma bakanlığı kayıtları incelendiğinde gerçek ortaya çıkacaktır. Kamuoyuna ve üyelerimize saygıyla duyurulur." diyerek açıklamasını tamamladı.

Editör: Çağlar Atmaca