Kongreye TÜRKAV Kırıkkale İl Başkanı Satılmış Düzgün ve yönetimi ile Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Başkanı Paşacan Cebeci ve sendika yöneticileri de katılım sağladı. Program kapsamında Halil Öztürk’ün katılımcılarla görüş alışverişinde bulunduğu ve sendikal çalışmalar hakkında bilgi aldığı görüldü.
Vatandaş Talepleri ve Kurumsal Görüşmeler
Milletvekili Halil Öztürk’ün, görev süresi boyunca Kırıkkalelilerden gelen talepleri ilgili kurumlara ilettiği, özellikle sağlık, tayin ve bürokratik süreçlerde girişimlerde bulunduğu biliniyor. Ankara’daki temaslarında da bu başlıkların gündeme geldiği ifade edildi.
Kırıkkale Odaklı Çalışmalarını Sürdürüyor
Öztürk’ün, Ankara ve Kırıkkale’de düzenlenen toplantı, kongre ve programlara düzenli olarak katıldığı, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. Kırıkkale’ye ilişkin konuların farklı platformlarda dile getirilmesi yönündeki çalışmalarının devam ettiği belirtildi.





