Dünyanın en başarılı teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Jose Mourinho Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelişi sonrası tüm dünyanın gözü Süper Lig’e ve Fenerbahçe’ye çevrildi. Türk vatandaşlar ise Mourinho hakkında hemen her detayı merak etmeye başladı. 

Jose Mourinho’nun Kızı! (4)

Wanda Nara’nın OnlyFans fotoğrafları! Wanda Nara’nın OnlyFans hesabı nasıl görülür? Wanda Nara’nın OnlyFans fotoğrafları! Wanda Nara’nın OnlyFans hesabı nasıl görülür?

Merak edilenlerden biri de Jose Mourinho’nun ailesi oldu. Türkiye’de binlerce taraftar, Jose Mourinho’nun kızı Matilde Mourinho’yu merak etmeye ve aramaya başladı. Gelin birlikte Matilde Mourinho kimdir?, Matilde Mourinho kaç yaşında? Matilde Mourinho’nun instagram hesabı nedir? sorularını cevaplarına bakalım.

Jose Mourinho’nun Kızı! (11)

Jose Mourinho ve Matilde Tami Faria çiftinin çocukları olan Matilde Mourinho, 1996 yılında dünyaya geldi ve şu anda 28 yaşında. Annesiyle aynı isme sahip olan Matilde Mourinho, kendi kurmuş olduğu bir takı firmasını yönetiyor. Matildefmf isimli instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Matilde Mourinho, aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Haber Merkezi
 

Jose Mourinho’nun Kızı! (10)Jose Mourinho’nun Kızı! (9)Jose Mourinho’nun Kızı! (6)Jose Mourinho’nun Kızı! (7)Jose Mourinho’nun Kızı! (5)Jose Mourinho’nun Kızı! (2)Jose Mourinho’nun Kızı! (3)Jose Mourinho’nun Kızı! (1)

Editör: Burak Çalışkan