Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncelsi Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından kurban bağışı kampanyası başlatıldı. Bu yılki kurban bedelinin 12 bin 900 lira olduğunu belirten LÖSEV, “Kurbanınızı kesiyoruz ve 12 ay boyunca lösemili çocuklarımız ve tüm kanser hastalarımıza dağıtıyoruz.” dedi.

Lösemi ve kanser hastalarında sağlıklı beslenmenin, bu kapsamda da protein alımının son derece önemli olduğunu dile getiren LÖSEV’den yapılan açıklama, “Kesilen kurban etlerinin bir kısmını dinlendirerek bayramdan hemen sonra, diğer kısmını ise kesen kurumlara emanet ederek 12 ay boyunca vakumlanmış ambalajlarda taze et ve et ürünleri şeklinde lösemili ve kanserli çocuklarımızla beraber ailelerine ve ihtiyacı olan yetişkin kanser hastalarına dağıtıyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Öte yandan, LÖSEV’in lösemi ve kanser konularında farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığı reklam filmleri, RTÜK  tarafından onaylandı. LÖSEV, Türkiye genelinde lösemi ve kanser hastası çocukların yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda LÖSEV tarafından hazırlanan 3 adet televizyon ve 2 adet radyo kamu spotu, RTÜK tarafından onaylandı. LÖSEV tarafından hazırlanan ‘Canım Kardeşim’ ve ‘Mektup’ isimli reklam filmleri, senaryoları ile dikkat çekti.

Kırıkkale Valisi Makas’tan 15 Temmuz Şehidinin ailesine anlamlı ziyaret Kırıkkale Valisi Makas’tan 15 Temmuz Şehidinin ailesine anlamlı ziyaret

Haber: Burak Çalışkan
 

Editör: Burak Çalışkan