Kırıkkale’ye yeni Jandarma binası Kırıkkale’ye yeni Jandarma binası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın çalışma arkadaşlarından biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İTT Genel Müdürü Kırıkkaleli İrfan Demet’in annesi Semiha Demet vefat etti. Vefatı ile ailesini ve sevenlerini yasa boğan 93 yaşındaki Merhume Semiha Demet, bugün öğle namazına müteakip Kırıkkale Nokta Camisi’nde cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Merhume Demet’in cenazesine, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İstanbul'daki Kırıkkaleli İş Adamları Derneği Başkanı Osman Duyar, İrfan Demet’in İBB’deki mesai arkadaşları, ailesi, sevenleri ve çok sayıda Kırıkkaleli vatandaş katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da çalışma arkadaşı olan İrfan Demet’i bu acılı gününde yalnız bırakmayarak, telefonla aradı ve çiçek gönderdi.

Haber Merkezi
 

Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (7)Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (6)Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (4)Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (5)Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (2)Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (3)Kırıkkale’yi Üzen Ölüm! Genel Müdür’ün Annesi Hayatını Kaybetti! (1)

Editör: Haber Merkezi