Tehlikeli yolculuk kamerada Tehlikeli yolculuk kamerada

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale'de düzenlenen KALFEST 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri organizasyonunda vatandaşları sahte para konusunda bilgilendirmek amacıyla bir stand kurdu. Etkinlik boyunca vatandaşlara sahte para ile karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği ve sahte parayı gerçek paradan ayırt etmenin yöntemleri anlatıldı.

TDP ekipleri, özellikle sahte para kullanımının arttığı dönemlerde vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak, sahte parayı tespit etmek için dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştı. Bunlar arasında paranın üzerindeki güvenlik şeritleri, hologramlar ve kağıt kalitesi gibi ayrıntılar bulunuyor. Ayrıca, sahte para ile karşılaşan vatandaşların durumu hemen polise bildirmeleri gerektiği konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Haber: Burak Çalışkan

Kırıkkaleli Vatandaşlar, Sahte Para Konusunda Bilgilendirildi (4)Kırıkkaleli Vatandaşlar, Sahte Para Konusunda Bilgilendirildi (2)Kırıkkaleli Vatandaşlar, Sahte Para Konusunda Bilgilendirildi (3)Kırıkkaleli Vatandaşlar, Sahte Para Konusunda Bilgilendirildi (1)

Editör: Burak Çalışkan