Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Kırıkkale Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin girişimleri ile Kırıkkale’de ilk kez düzenlenecek olan ‘Kalefest 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri’ projesi kapsamında, Kırıkkaleli vatandaşları sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, şarkıları ile tüm Türkiye’yi kasıp kavuran Kırıkkaleli şarkıcı Lara, Kırıkkale’de konser verecek.

Sinerji Savunma A.Ş., Alfa Solar Enerji, Gama Enerji, MODA Life ve Dünyasan Savunma firmalarının sponsorluğunda, herhangi bir kamu kaynağı kullanılmadan düzenlenecek olan konsere tüm Kırıkkaleli vatandaşlar katılabilecek. Lara konseri, 26 Mayıs 2024 Pazar günü Saat 21.00’de Kırıkkale cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek.

Konser haberini kendi sosyal medya hesabından duyuran şarkıcı Lara yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Adam gibi adam başkan sevgili Kırıkkale Belediye Başkanımız Ahmet Önal ve ekibi önderliğinde yıllar sonra memleketim olan Kırıkkale’ye gelmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Sizleri çok özledim güzel Kırıkkale. Beni bu şölene davet eden sevgili belediye başkanımız ve halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum, hepinizi konserime bekliyorum.”

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Haber: Burak Çalışkan


 

Editör: Burak Çalışkan