Ülke genelindeki sporseverlerin ve Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe başkanlık seçimine sayılı günler kala kimin aday olacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe’nin bu seneki başkanlık seçimi, Kırıkkaleli İş İnsanı Sadettin Saran’ın adaylık açıklamaları sonrası Kırıkkaleli vatandaşlar için daha önemli ve dikkat çekici bir hale geldi. Kırıkkaleli Saran, geçtiğimiz haftalarda Ali Koç’un aday olmadığı takdirde aday olacağını ve Türkiye tarihinin en hazır yönetimi ile başkanlığa hazır olduğunu dile getirmişti. Saran aynı zamanda, Ali Koç’un adaylığı durumunda ise Koç’a destek vereceğini açıklamıştı. 

Resmi Gazete’de yayımlandı! Kırıkkale’ye müdür atandı Resmi Gazete’de yayımlandı! Kırıkkale’ye müdür atandı

Bunun üzerine Ali Koç’un başkanlık adaylığı bir türlü açıklanmayınca Kırıkkaleli Sadettin Saran, başkan adaylığını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün ise Ali Koç’un yeniden aday olacağı netlik kazandı. Koç’un adaylığı sonrası Saran, ilk konuşmasında söylediği gibi Ali Koç’un lehine adaylıktan çekildi.

Adaylık konusunda karışıklık yaşanan bir diğer taraf ise Aziz Yıldırım cephesi oldu. Eski başkan Aziz Yıldırım, Sadettin Saran’ın adaylığını koyması durumunda kendisinin de aday olacağını açıklamıştı. Saran’ın adaylıktan çekilmesinin ardından Aziz Yıldırım’ın nasıl bir yol izleyeceği ise henüz bilinmiyor.

Haber: Burak Çalışkan
 

Editör: Burak Çalışkan