Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), çocuklar ve gençlere sporu sevdirmek, spor yapmalarını sağlamak, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla "Yaza Hareketli Giriyorum" sloganı ile GSB Spor Okulları'nı açıyor. Kırıkkale’de de açılacak olan bu spor okulları, tatil döneminde gençlerin teknoloji bağımlılığından uzak durmalarını ve tatillerini sporla değerlendirmelerini hedefliyor.

GSB Spor Okulları, profesyonel antrenörler eşliğinde 30 farklı branşta ücretsiz eğitim verecek. Öğrenciler, atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bedensel engelliler, beyzbol-softbol, bocce, dart, cimnastik, eskrim, futbol, fitness, görme engelliler, güreş, halkoyunları, halter, hentbol, hokey, işitme engelliler, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, özel sporcular, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme gibi çeşitli branşlarda ücretsiz eğitim alabilecekler.

Kırıkkale’de yeni emniyet müdürlüğü binası yükseliyor Kırıkkale’de yeni emniyet müdürlüğü binası yükseliyor

Kayıtlar, 17 Ağustos Spor Salonu, Cumhuriyet Meydanı ve Podium AVM'de yapılacak. Yüzme branşı için ise Başpınar Olimpik Yüzme Havuzu'nda kayıt kabul edilecek.

Haber: Burak Çalışkan

Muhabir: burak çalışkan