KURUMSALLIK VE GELECEK PLANLAMASI

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası kan tazeleyen kırmızı lacivertliler, yeni sezon hazırlıkları için ‘Bismillah’ dedi. Kulüp Başkanı Adnan Duman ve yönetimi, Kırıkkalegücü’nün isim değişikliği başta olmak üzere, kurumsal bir anlayışla sezon hazırlıklarını gerçekleştireceğinin sinyallerini verdi. Kırıkkale’nin ismini uzun yıllar üst liglere taşımak, altyapı, tesisleşme ve yarınlara futbolcu yetiştirme gibi birçok alanda planların yapıldığı Kırıkkalegücü için yeni yönetim kolları sıvayarak fikir alışverişinde bulundu.

YENİ FORMA TASARIMLARI YAPILACAK

Taraftarlarda ve kulüp içerisinde heyecanı artıracak yeni bir kurumsal kimlik çalışması, logo, slogan ve yeni forma tasarımları oluşturulacak. Formalar başta olmak üzere store ürünlerinin belirlenmesi noktasında görüşmeler sağlanacak. Başkan Duman,  yönetim kurulunda gündeme gelen konular ve alınan kararlarla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Üst liglerde bulunan takımlar ile transferler için işbirliği yapılacak.”

STORE ÜRÜNLERİ SATIŞI YAPILACAK

Futbolcu ve teknik ekip alacakları ile ilgili durumların ivedi bir şekilde netleştirileceği ve ardından tüm alacak kalemlerinin kapatılacağı belirtildi. Teknik direktör ve sportif direktör ile ilgili hızlı bir çalışma yapılacağını da belirten yeni yönetim, en kısa sürede ulusal spor basınının da olacağı kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. Takım ürünlerinin satılacağı store için ise yerel ve şubeli marketlerle görüşmeler yapılacak.

Kırıkkalegücü’ne yeni sol bek! Serkan Özen imza attı Kırıkkalegücü’ne yeni sol bek! Serkan Özen imza attı

TAKIMA HİBE OTOBÜS SAĞLANDI

“Sosyal medyanın daha güçlü ve yaratıcı bir şekilde yönetilmesi amacıyla gerekli çalışmaların başlaması gerektiğini dile getiren Başkan Duman,  kulüp binasının yenilenmesi için çalışmalara başlandığını ve ilk kazmanın vurulduğunu söyledi. Takımın hem iç saha hem de dış saha maçlarına rahat ve konforlu ulaşım sağlaması için ise hibe yoluyla bir iş insanının takıma otobüs sağladığını duyurdu.

Haber Merkezi

Muhabir: Haber Merkezi