Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları kapsamında yaz Kur’an kurslarının daha etkin ve verimli olması amacıyla yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi.

Nur Camii Konferans Salonu'nda iki ayrı oturumda gerçekleştirilen seminerde konuşan İl Müftüsü Mustafa Topal, "Allah insanı mükemmel bir şekilde yaratmıştır. Biz de bu mükemmelliği muhafaza için çalışıyoruz. Bundan dolayı da Kur’an hizmetini çok önemsiyoruz. Yaz Kur’an kurslarını da önemsiyoruz. Zira örgün eğitim döneminde ulaşamadığımız yavrularımıza ulaşma imkanı buluyoruz." dedi.

Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi? Ehliyet affı son dakika? Alkolden ehliyetini kaptıranlar geri alabilecek mi?

Akabinde yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik, Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde Dini Bilgiler, Öğretim Yöntem ve Teknikleri gibi birçok konu başlığı altında sunumlar yapıldı.

Haber: Çağlar Atmaca

Muhabir: Çağlar Atmaca