İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4-10 Haziran tarihleri arasında kent genelinde şok uygulama yaptı. Uygulamalarda 4 bin 817 şahıs ve 1143 aracın denetlemesi yapılırken, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 9 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Uygulamalarda aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle 55 araca ceza kesilirken, yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 31 fişek, ⁠93 sentetik ecza ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “04-10.06.2024 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan Şok Uygulamalar kapsamında; Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda 4.817 şahıs ve 1.143 araç sorgulanmış, Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapılmış, aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle de 55 araca cezai işlem uygulanmıştır. Ayrıca; 3 adet ruhsatsız tabanca, 31 adet fişek, ⁠93 adet sentetik ecza ele geçirilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Annesi ve babasını rehin alan kardeşin ağabeyi o anları anlattı: Annesi ve babasını rehin alan kardeşin ağabeyi o anları anlattı:

Haber: Burak can

Muhabir: burak can