Kırıkkale’de özel öğrencilere eğitim veren Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören minik öğrenciler, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, birbirinden güzel etkinliklere imza attı. İki okulun eğitimcileri ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, izleyenleri hayran bıraktı.

Engelli bireylerin de toplumsal yaşama, diğer bireylerle eşit katılım sağladıklarında, yapabileceklerinin sınır olmadığını dile getiren Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Faruk Karartı, “Sosyal ve sportif alanlarda olduğu gibi hayatın hemen her alanında varlık gösteren öğrencilerin, imkan sağlandığı takdirde aşamayacağı engel yok. Bugün değerli eğitimcilerimiz bu imkanı, öğrencilerimize sağladı ve öğrencilerimizin yapabildikleri, herkesi kendine hayran bıraktı. Bizler, özel bireylerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Özel bireylerimizin hayatın bir parçasını olduğunu unutmuyor ve onları topluma kazandırmaya çalışıyoruz.” dedi.

KPSS Alan Bilgisi üçüncü oturumu yapıldı KPSS Alan Bilgisi üçüncü oturumu yapıldı

Haber: Alparslan Zengin

Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (18)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (19)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (17)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (15)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (16)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (13)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (14)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (11)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (12)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (9)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (10)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (7)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (8)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (6)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (4)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (5)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (3)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (2)Kırıkkale’de Özel Öğrencilerin Gösterisi, Hayran Bıraktı (1)

Muhabir: Alparslan Zengin