Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Keskin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı spor tesisleri ve yurtları ziyaret etti. Güneş, ziyaretinde tesisler ve yurtlarda detaylı incelemelerde bulunarak yaz döneminde yapılacak çalışmalar hakkında ilçe müdürlüğü yetkilileri ile kapsamlı bir istişare gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, Güneş, yurtlarda ve spor tesislerinde görev yapan personellerle de bir süre sohbet etti. Personelin görüş ve önerilerini dinleyen Güneş, çalışanların motivasyonunu arttırmak ve tesislerin verimliliğini yükseltmek adına çeşitli önerilerde bulundu.

Kırıkkalegücü’ne yeni sol bek! Serkan Özen imza attı Kırıkkalegücü’ne yeni sol bek! Serkan Özen imza attı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Güneş’in bu ziyareti, Keskin ilçesindeki spor tesislerinin ve yurtların yaz dönemine hazırlanmasında önemli bir adım olarak değerlendirildi. Güneş, tesislerin ve yurtların gençlerin sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak şekilde optimize edilmesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirtti.

Bu ziyaretin, Keskin'deki spor tesislerinin ve yurtların kalitesinin yükseltilmesi adına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. Müdür Güneş’in incelemeleri ve personelle yaptığı görüşmeler, ilerleyen dönemlerde daha verimli ve etkin bir spor hizmeti sunulmasına olanak tanıyacak.

Haber: Çağlar atmaca

Kırıkkale’de Müdür Güneş, Spor Tesislerini Ve Yurtları Inceledi (1)Kırıkkale’de Müdür Güneş, Spor Tesislerini Ve Yurtları Inceledi (2)Kırıkkale’de Müdür Güneş, Spor Tesislerini Ve Yurtları Inceledi (3)

Muhabir: çağlar atmaca